Kansalaisjarjestoakatemia logo.
18.2.2021

Kansalaisjärjestöakatemia jatkuu 25.3. – ilmoittaudu mukaan!

Avoimen hallinnon hanke järjestää yhteistyössä kansalaisjärjestöjen ja oikeusministeriön kanssa Kansalaisjärjestöakatemian 2. osan torstaina 25.3.2021 klo 9.00-11.00. Kansalaisjärjestöakatemian tavoitteena on vahvistaa virkamiesten kansalaisjärjestötoiminnan tuntemusta sekä lisätä yhteistä ymmärrystä, vuoropuhelua ja verkostoitumista hallinnon ja järjestötoimijoiden välillä.

Kansalaisjärjestöakatemian 1. osa järjestettiin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1.10.2020. Nyt järjestettävään 2. osaan kutsutaan hallinnon ja kansalaisjärjestöjen edustajat pohtimaan yhdessä sitä, miten hallinto ja järjestöt voisivat toimia paremmin yhdessä. Mitä yhteistyöllä voidaan saavuttaa? Mitä yhteisiin tavoitteisiin pääseminen vaatii? Missä hallinto ja järjestöt kohtaavat ja missä eivät? Kansalaisjärjestöakatemian 25.3. keskustelut toimivat pohjana ensi syksyn seuraavalle kansalliselle päätapahtumalle. Tule pohtimaan ja keskustelemaan hallinnon ja kansalaisjärjestöjen yhteisen tulevaisuuden 10 tärkeintä kysymystä!

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita erityisesti kaikki ministeriöiden ja valtionhallinnon virkamiehet sekä järjestöjen edustajat. Kansalaisjärjestöakatemiasta luodaan jatkuvaa kansallisten ja alueellisten tapahtumien sarjaa. Kansalaisjärjestöakatemian 1.10.2020 materiaalit, tallenteet ja raportti löytyvät avoimen hallinnon internetsivuilta.

Lisätietoja: erityisasiantuntija Onni Pekonen, etunimi.sukunimi@vm.fi, puh. 0295 530 616

Tilaisuuden ohjelma

Ilmoittautumislinkki (voit ilmoittautua 18.3. asti).