Jatkokehitys

Mallin jatkokehitys/evoluutio

Operatiivinen ydinryhmä vastaa mallin jatkokehittämisestä. Kehittäminen pohjautuu dialogikierroksista kerättävään palautteeseen. Kehittämisen suuntaviivoina toimivat Kansallisten dialogien tavoitteet ja periaatteet. Säännöllinen arviointi ja palautteen kerääminen ovat osa Kansallisten dialogien toimintamallia. Tavoitteena on arvioida kokonaisuutta 2–3 vuoden välein myös ulkopuolisen vaikuttavuuden arvioinnin avulla.

Kansallisten dialogien jatkokehittämistä tehdään ensisijaisesti Operatiivisen ydinryhmän, Vakiojärjestäjien ja toissijaisesti muiden aiheeseen liittyvien toimijoiden kanssa.

Erilaiset ”Kansallisten dialogien sovellutukset” luovat mallille luontaista evoluutiota ja sovellutuksien tulosten ja oppien jakamiseen kannustetaan, niin että kaikki voivat niitä halutessaan hyödyntää. Näitä esimerkkejä pyritään myös linkittämään Kansallisten dialogien sivuille.

Kansalliset dialogit – Kansallisten dialogien tavoitteet ja periaatteet – Kansallisten dialogien toimintamalli – Kansallisten dialogien toimijatSoveltaminenYhteystiedotTausta ja raportti