Avoimen hallinnon treffit 9.3

09.03.2018 09:00 - 12:00 Valtiovarainministeriön Paja-auditorio (Mariankatu 9, Helsinki)., Helsinki Karttaa ei ole saatavissa

Avoimen hallinnon treffit 9.3

ILMOITTAUDU SEURAAVASTA LINKISTÄ: https://www.webropolsurveys.com/S/653C88D6F853E7EE.par

Mikä on avoimen hallinnon tukipaketti? Tunnetko jo tutkihankintoja.fi –palvelun? Miten jokainen voi työssään edistää selkeää kieltä? Mikä on valtionhallinnon etiikan tila ja kehittämisen pitkä linja? Mitä eettisiä haasteita omassa työssäsi kohtaat? Millaisia ovat julkisen hallinnon innovaatiot ja kiinnostavatko sinua työkalut, joita on tarjolla niiden edistämiseen? Miltä maakuntauudistus näyttää avoimuuden näkökulmasta? Mitä kaikille netissä tarjolla olevat demokratiapalvelut taas olivatkaan? Entä maistuuko jäätelö? Sitäkin on näet tarjolla, kun tulet käymään avoimen hallinnon treffeille.

 Avoimen hallinnon treffit järjestetään valtiovarainministeriön kokouskeskuksessa (Mariankatu 9, Helsinki) perjantaina 9.3.2018 klo 9.00 – 12.00. Voit tulla tuolla välillä itsellesi sopivaan aikaan. Treffeillä voit kulkea itse valitsemaasi polkua, jonka varrella voit tutustua avoimen hallinnon toimintaan, etiikkatyöhön, innovaatioihin, demokratiapalveluihin, selkeään virkakieleen, avoimeen maakuntaan, hankintojen avoimuuteen ja nauttia keväisen jäätelön.

 Treffeillä voit kuulla OECD:n juuri valmistuneista avoimen hallinnon periaatteista ja siitä, miten käytännössä tuemme virkamiehiä ja viranhaltijoita avoimen hallinnon työssä. Saat halutessasi avoimen hallinnon tukipaketin. Kaikilla pisteillä kuulemme myös mielellään, miltä työmme sinusta näyttää, mitä voisimme tehdä paremmin, mitä lisää, mitä vähemmän. Jos haluat kertoa kaikille läsnäolijoille, mikä sinusta on avoimuudessa tärkeää, voit kivuta laatikon päälle speaker’s cornerissa tai kirjoittaa seinälakanaan oman avoimen hallinnon sitoumuksesi. Jos oma organisaatiosi on avoimen hallinnon edelläkävijä tai teillä on joku hyvä käytäntö tai innostava esimerkki, voit kirjoittaa sen seinälle kannustukseksi omaan jatkotyöhön tai muille inspiraatioksi.

 

Kovin mielellään näkisimme sinut treffeillämme, tule piipahtamaan tai pidemmäksikin aikaa.

 Kulunvalvonnan ja jäätelön määrän arvioimiseksi toivomme, että ilmoittautuisit oheisesta linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/653C88D6F853E7EE.par