Alueellinen kansalaisjärjestöakatemia

05.10.2023 - 05.10.2023

Leevi Madetojan katu Oulu.

Alkaa klo: 09:00

Päättyy klo: 13:00

Hallinto ja järjestöt toistensa tukena hyvinvointialueuudistuksen jälkeen: alueellinen kansalaisjärjestöakatemia Oulussa

Aika: 5.10. kello 9-13 Paikka: Pohjankartanon sali, os. Leevi Madetojan katu 1

Tilaisuuden puheenvuoroja voi seurata livestriimin kautta klo 9.00-11.45. Linkki livestriimiin toimitetaan tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Oulun alueellinen kansalaisjärjestöakatemia tarjoaa kohtaamispaikan järjestöille sekä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja maakunnan toimijoille. Tilaisuuden tarkoituksena on vahvistaa järjestöyhteistyötä Pohjois-Pohjanmaalla ja Oulun kaupungissa. Tilaisuudessa pääset keskustelemaan järjestöjen, hyvinvointialueen ja Oulun kaupungin yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa. Keskusteluun voit osallistua Pohjankartanon salissa. Alueellinen kansalaisjärjestöakatemia järjestetään Oulussa toista kertaa ja sen taustalla ovat valtiovarainministeriön koordinoimat, valtakunnalliset kansalaisjärjestöakatemia -tilaisuudet. Oulun kaupunki järjestää tilaisuuden yhteistyössä Valtiovarainministeriön, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja Pohjois-Pohjanmaan järjestöneuvottelukunnan sekä alueen järjestöjen kanssa.