#Suunnannäyttäjät – ihmiskeskeisen hallinnon ja palveluiden suunnannäyttäjien kokoontumisajot

06.09.2019 Koko päivä Valtiovarainministeriön Paja-auditorio (Mariankatu 9, Helsinki)., Helsinki Karttaa ei ole saatavissa

#Suunnannäyttäjät – ihmiskeskeisen hallinnon ja palveluiden suunnannäyttäjien kokoontumisajot

Valtiovarainministeriö yhteistyössä eri ministeriöiden kanssa kutsuu kaikki julkisten palveluiden ja hallinnon #suunnannäyttäjät ideoimaan, miten tulevalla hallituskaudella rakennetaan yhdessä ihmiskeskeistä yhteiskuntaa digitalisaation ja tietopolitiikan keinoin. Suunnannäyttäjien kokoontumisajot järjestetään Helsingissä 6. syyskuuta. Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: 6.9. klo 8.30-15.45 (mahdollisuus myös yhteiseen verkostoitumistilaisuuteen etkoilla 5.9. klo 17 alkaen)

Paikka: Helsinki

Ohjelma: Aamupäivällä tutustutaan tiiviissä esittelyissä hallitusohjelman eri teemoihin ihmiskeskeisten digisilmälasien läpi. Teemoina ovat mm. julkisen hallinnon strategia, digitalisaatio-ohjelma ja AuroraAI. Iltapäivällä siirrytään työpajoihin konkreettisten toimenpide-ehdotusten laadintaan. Lisäksi kuulemme kiinnostavia puheenvuoroja. Tilaisuudessa on puhumassa mm. alivaltiosihteeri Päivi Nerg.

Kenelle tilaisuus on suunnattu: Toivotamme tervetulleiksi kaikki asiasta kiinnostuneet roolista riippumatta – tilaisuus on suunnattu laajasti eri alojen viranomaisille valtiolla ja kunnissa sekä yksityisen sektorin ja kansalaisyhteiskunnan toimijoille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan Webropolissa. Tarkempi ohjelma julkaistaan tapahtumasivulla myöhemmin.

”Jatkuvan muutoksen keskellä emme kuvittele tietävämme etukäteen, mikä toimii ja mikä ei. Sen sijaan etsimme tietoa ja kokeilemme, jotta osaamme toimia tavoilla, joista suomalaiset hyötyvät”. (Osaava ja osallistava Suomi, hallitusohjelma 2019) Haluamme olla vaikuttamassa tämän lupauksen toteutumiseen ja antaa yhdessä lähtölaukauksen uuden hallitusohjelman uudenlaiselle toimeenpanolle!

Tervetuloa ideoimaan hallitusohjelman toimeenpanoa yhdessä!

Lisätietoja:
Sanna Juutinen, puh. 02955 30 506, sanna.juutinen(at)vm.fi
Virpi Einola-Pekkinen, puh. 02955 30 233, virpi.einola-pekkinen(at)vm.fi
Suvi Savolainen, puh. 02955 30 122, suvi.savolainen(at)vm.fi